Den stilla resan

Martin och Madeleine tar en paus.

Varmt och gott; avkopplat och inkopplat

Så går det framåt för fullt igen. Golvet i tvrummet är lagt. Och vi har målat ena köksväggen. Blir fantastiskt bra tycker vi. Färgen heter Alabaster och känns lite varmgrå. Den kommer nog göra sig fint mot takfärgen som går i netutralgråa Kokos.

Den andra stora saken är att vi nu fått luftvärmepumpen installerad. Äntligen kan vi ha en vettig temperatur i hela huset och inte bara i sovrummet. Samtidigt som den installerades så fixade även elektrikern de uttag och lampkontakter som behövde göras. Så nu är elen fixad för ett tag framöver. Eller i alla fall tills vi skall fixa köket då vi behöver dram om elen till kyl/frys.

Men ikväll blir det att titta TV och bara slappa. Det var en tuff natt då vi fick tapetsera om och måla om väggen en gång extra. Tror vi var isäng strax efter halv tre inatt. Och sedan upp hyffsat tidigt för att förbereda elektrikerns antågande. Så ikväll blir det inte mycket jobbande känner vi. Och imorgon åker vi in och hämtar en kompis i Växjö som skall hälsa på en stund. Han skall iväg och resa i sydostasien under vintern så kommer hit så vi kan dela med oss lite av våra tips.

Jag märker att det blivit ganska få bilder här på bloggen. Lovar bättre mig. Tror det har att göra med att jag oftast skriver efter att vi blivit klara med något. Och då är jag så slut att jag inte orkar ta bilder innan jag poster. Men får köra ett bildkollage här snart. För nu börjar det faktiskt synas att vi gör framsteg.

Fågelbordet är på plats och några blåmesar har redan börjat hitta hit.

Fågelbordet är på plats och några blåmesar har redan börjat hitta hit.

Föregående

Golv, golv och golv

Nästa

En paus och summering om hur långt vi har kommit [VIDEO]

1 kommentar

  1. Lena

    Gud va fint det är 🙂 Ni har kommit så långt på så kort tid. Tänk det var inte alls länge sedan ni var här. Och nu så har lagt golv och målat byggt upp väggar på nytt… massa grejer.
    Minns du hur det var i somras? 🙂 Innan det här skulle sätta igång. Och dammit va bra det blev! Jätteglad för er skull. <3

Lämna ett svar

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén