Japp, jag är fantastiskt lat.  I alla fall här på bloggen. Ibland även hemma men det har ändå hänt rätt mycket sedan vi uppdaterade senast. Bland annat är badrummet helt klart. Vi har även fixat klart golvet och tapeten i hallen. Så nu jäklar börjar det likna något!

Så får att få tummen ur och faktiskt börja skriva och visa lite hur det går så utmanar jag mig själv att skriva minst ett inlägg om dagen i tio dagar.

Just nu håller vi på med kontoret. Alla väggar har spärrmålats två gånger. En av väggarna har vi satt målarfilt på och jag har precis målat klart grunden med den. Målarfilten suger enormt med färg så vi grundar med en billig färg först innan vi kör på med finfärgen.

Två av de andra väggarna har vi satt upp renoveringstapet på. Så de behöver vi inte grunda med något. Den sista fjärde väggen kommer vi delvis riva och delvis bygga om så där målar vi inte än.

Imorgon kommer min syster med familj på frukost. Därefter skall vi måla klart kontoret och, om tid finns, börja lägga golvet där. Mamma kommer på fredag. Och helgen blir antagligen trädgårdsarbete.

Det kommer bilder längre fram i kommande inlägg. Vi hörs!